Avís Legal

En compliment de la Llei Orgànica LOPD GDD 3/2018, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), us informem que aquesta web és responsabilitat de:

Denominació Social: AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L.

Domicili Social: en C/BOFARULL, 9-11 PLANTA LOC PUERTA 2 – 08027 BARCELONA

Tel. 933406900

Correu electronic: info@arcionasesores.es

NIF: B66011966.

Registro Mercantil de BARCELONA T 44209, Folio 71, Sección 8, H B 125228, Inscripción 1a

L’accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i implica l’acceptació i el coneixement de les advertències legals, les condicions i els termes d’ús que aquí es detallen. AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. es reserva el dret de dur a terme, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que consideri convenients i necessaris a la pàgina web, sense necessitat de previ avís. en la pàgina web, sense necessitat de previ avís. Així mateix, es reserva el dret d’alterar qualsevol informació present en el lloc web, sense estar obligat a notificar o informar els usuaris de dites modificacions. La mera publicació al lloc web d ‘ AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. es considerarà suficient notificació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny d’aquest portal i els seus codis font, així com els logotips, marques, productes i altres signes distintius que s’hi trobin, són propietat d’AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. L’Usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial d’AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. i de qualsevol altre tercer. L’usuari podrà descarregar la pàgina web en el seu terminal sempre que sigui per a ús privat, sense cap finalitat comercial, pel que no podrà explotar, reproduir, distribuir, modificar, comunicar públicament, cedir, transformar o utilitzar el contingut del web amb finalitats públiques o comercials. Qualsevol vincle que desitgi establir-se en direcció a la Web d ‘ AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. haurà de comptar amb la deguda autorització. L’ús o la concessió d’accés a la pàgina web no atorga dret algun sobre les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu que s’utilitzi en aquesta.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS

AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers als quals es pugui accedir des d’aquesta web. AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L.. tampoc assumeix cap responsabilitat per la legalitat d’altres llocs web de tercers vinculats o enllaçats des d’aquesta Web. AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l’objectiu de mantenir actualitzada la seva informació, ja sigui mitjançant l’addició, modificació, correcció o eliminació dels continguts publicats o el disseny del portal. AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L. no es farà responsable de l’ ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, puguin ocasionar-se per l’ ús d’ aquesta informació.

DADES PERSONALS

L’enviament d’informació personal a través del Lloc també està regulat per la nostra Política de Privacitat.

GALETS (COOKIES)

La política en relació amb l’ús de galetes es detalla ala nostra Política de Cookies.

JURISDICCIÓ I DRET APLICABLE

Qualsevol disputa o reclamació derivada de l’ús d’aquest lloc web i/o aplicació, o relacionada amb aquest ús, es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola i se sotmetrà a la competència territorial i la jurisdicció exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

ACTUALITZACIÓ DE L’AVÍS LEGAL

Ens reservem el dret d’incorporar modificacions i correccions en aquest AVÍS LEGAL, per la qual cosa recomanem consultar-lo periòdicament per verificar si s’han realitzat canvis o s’ha afegit nova informació Última actualització: setembre de 2023.