POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del Tractament:

AEDES DFJ SERVEIS I GESTIÓ, S.L.

Domicili Social: en C/BOFARULL, 9-11 PLANTA LOC PUERTA 2 – 08027 BARCELONA

Tel. 933406900 Correu electrònic: info@arcionasesores.es

NIF B66011966.

Darrera actualització: setembre de 2023

El Responsable del tractament garanteix el compliment de la normativa LOPDGDD (Llei Orgànica 3/2018), el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002.

Aquesta Política de Privacitat descriu com utilitzem, emmagatzemem i divulguem la informació personal que obtenim a través del nostre lloc web. Garantim la teva privadesa i ens comprometem a protegir les teves dades personals. En utilitzar els nostres serveis, acceptes el tractament de les teves dades segons el que es descriu en aquesta Política de Privacitat:

1. Informació que recopilem

Podem recopilar la següent informació personal quan interactues amb nosaltres:

– Informació d’identificació personal, com ara el teu nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació que proporcionis voluntàriament.
-Informació sobre la teva candidatura.
– Informació d’ús i tecnologia, com ara l’adreça IP, dades de registre, tipus de dispositiu, navegador web utilitzat, pàgines visitades, ubicació geogràfica aproximada i altra informació recopilada automàticament a través de galetes o altres tecnologies de seguiment.
Tingues en compte que, en proporcionar-nos les teves dades personals, garanteixes que són verídiques i precises, i et compromets a notificar-nos qualsevol canvi o modificació en elles Ets l’únic responsable de qualsevol pèrdua o dany causat a causa de la comunicaciód’informació incorrecta, inexacta o incompleta en els formularis de registre, consultao subscripció.

2. Finalitat de la informació recopilada

Utilitzem la informació personal que recopilem per als següents fins:
-Proporcionar, mantenir i millorar els nostres serveis.
-Personalitzar i adaptar l’experiència de l’usuari.
-Processar transaccions i enviar informació relacionada amb les teves peticions.
-Comunicar-nos amb tu i respondre a les teves consultes i sol·licituds.
-Enviar comunicacions de màrqueting i promocionals, sempre i quan hagis donat el teu consentiment o tinguis una relació activa amb nosaltres.
-Participar com a candidat en els nostres processos de selecció.
-Complir amb les nostres obligacions legals i resoldre disputes.

3. Legitimitat per al Tractament de Dades

El tractament de les teves dades personals es realitzarà de conformitat amb la legislació vigent i es basarà en les següents bases legals:

Execució d’un contracte. El tractament de les teves dades personals pot ser necessari per a l’execució d’un contracte entre tu i nosaltres.

Compliment d’obligacions legals. És possible que hàgim de tractar les teves dades personals per complir amb obligacions legals a les quals estiguem subjectes. Per exemple, podem estar obligats a conservar certa informació amb fins comptables o fiscals.

Consentiment. En alguns casos, sol·licitarem el teu consentiment explícit abans de tractar les teves dades personals. T’ informarem sobre la finalitat específica per a la qual sol·licitem el teu consentiment i tindràs la llibertat d’atorgar-lo o denegar-lo. Si has atorgat el teu consentiment, podràs retirar-lo en qualsevol moment, la qual cosa no afectarà la legalitat del tractament realitzat fins a aquell moment.

Interessos legítims. Podrem tractar les teves dades personals quan sigui necessari per als nostres interessos legítims. Per exemple, podem utilitzar les teves dades per millorar els nostresserveis, personalitzar la teva experiència, realitzar anàlisis estadístics i dur a terme activitats de màrqueting directe, sempre dins del que considerem raonable i en el teu interès.

Compliment d’un interès públic. En certs casos, pot ser que necessitem tractar les teves dades personals per complir amb un interès públic. Això pot incloure la prevenció del frau, la seguretat de la xarxa i la informació,així com la cooperació amb autoritats.

4. Compartir informació

Podem compartir la teva informació personal amb tercers en les següents circumstàncies:

Proveïdors de serveis: Podem compartir informació amb tercers que ens ajudin a oferir i millorar els nostres serveis, proveïdors de serveis d’allotjament, serveis d’anàlisi i altres proveïdors de serveis relacionats.

Compliment legal: Podem revelar informació personal si ho exigeix la llei, els reglaments o un procés legal vàlid.

Consentiment: Si has atorgat el teu consentiment expressament, podem compartir la teva informació amb tercers amb fins de màrqueting i promocions..

5. Dades de Tercers

Si ens proporciones dades personals de tercers, has d’assegurar-te de comptar amb el consentiment adequat i legalment vàlid d’aquestes persones abans de compartir les seves dades amb nosaltres.

En proporcionar dades de tercers, declares i garanteixes que tens el consentiment expressament vàlid d’aquestes persones i que les has informat sobre com utilitzarem les seves dades d’acord amb aquesta política de privacitat Ens eximeixes de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol dany o reclamació per la falta de consentiment adequat per al tractament d’aquestes dades.

6. Conservació de Dades Personals

Mantindrem les teves dades personals durant el temps necessari per complir amb els fins establerts en aquesta política de privacitat, llevat que es requereixi o permeti un període de retenció més llarg per llei..

La conservació de les teves dades personals estarà sotmesa a les següents consideracions:

Durada de la relació contractual.

Compliment d’obligacions legals. Podem conservar certa informació personal per complir amb obligacions legals, requisits comptables o fiscals.

Interessos legítims. Conservarem aquestes dades mentre sigui necessari per complir amb els nostres interessos legítims de negoci.

Consentiment. En el cas que hagis atorgat el teu consentiment per a algun tractament amb finalitats específiques, conservarem les teves dades fins que decideixis revocar el teu consentiment.
Currículum o processos de selecció. Mantindrem les teves dades durant un any.

Un cop finalitzat el període de conservació, les eliminarem o anonimitzarem de manera segura, llevat d’obligació legal.

7. Enllaços a Xarxes Socials

Podem incloure enllaços a xarxes socials per proporcionar-te una experiència més interactiva. Tingues en compte que aquests enllaços a xarxes socials poden redirigir-te a plataformes externes sobre les quals no tenim control.

En fer clic en aquests enllaços i accedir a les xarxes socials, és possible que les teves dades personals siguin recopilades i tractades per tercers. Aquests tercers operen d’acord amb les seves pròpies polítiques de privacitat i termes d’ús, per la qual cosa et recomanem revisar atentament aquestes polítiques abans de proporcionar qualsevol dada personal en aquestes plataformes.

No ens fem responsables de les pràctiques de privacitat o del contingut de les xarxes socials a les quals puguis accedir a través d’enllaços des del nostre lloc web.

8. Exercici de Drets

En compliment de la legislació en protecció de dades aplicable, pots exercir els drets indicats a continuació:

Dret d’Accés. Tens dret a obtenir confirmació de si estem tractant les teves dades personals i, en cas afirmatiu, a accedir a aquestes dades i obtenir informació detallada.

Dret de Rectificació. Si les dades personals són inexactes o no estan actualitzades, tens dret a sol·licitar-ne la rectificació o actualització sense demora.

Dret de Supressió (Dret a l’Oblit). En determinades circumstàncies, pots sol·licitar la supressió de les teves dades personals.

Dret a la Limitació del Tractament. Tens dret a sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades personals..

Dret a la Portabilitat de Dades. Tens dret a rebre les dades personals que ens hagis proporcionat en un format estructurat, d’ús comúi llegible per màquines, sempre que el tractament es basi en el consentiment o en un contracte i es faci per mitjans automatitzats.

Dret d’Oposició. Pots oposar-te al tractament de les teves dades personals en determinades circumstàncies.

Dret a Presentaruna Reclamació. Tens dret a presentar una reclamació davant l’AGÈNCIA ESPANYOLA DE PROTECCIÓ DE DADES a www.agpd.es.

Si desitges exercir algun d’aquests drets o revocar qualsevol consentiment, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que es proporcionen al començament d’aquesta Política de Privacitat. Disposem de formularis per a l’exercici dels teus drets; hauràs de sol·licitar-los. Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o acompanyats d’una fotocòpia del DNI o document equivalent.

9. Transferències Internacionals

Amb caràcter general, no realitzem transferències internacionals fora de la UE. Tanmateix, és possible que, com a part de les nostres operacions comercials, transferim les teves dades personals a destinataris situats en països fora de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En aquests casos, ens assegurarem que s’apliquin les salvaguardes adequades per protegir-les mitjançant clàusules contractuals tipus aprovades per la Comissió Europea o qualsevol altra mesura legalment reconeguda per garantir la protecció adequada de les teves dades personals durant la transferència. Pots obtenir més informació utilitzant les dades de contacte proporcionades al començament d’aquesta política de privacitat.

10. Mesures de Seguretat.

Ens comprometem a garantir la seguretat de les teves dades personals i a protegir-les contra l’accés no autoritzat, la divulgació o l’alteració. Per fer-ho, implementem mesures tècniques, administratives i organitzatives adequades per protegirla confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les teves dades.

Tot i les nostres millors pràctiques de seguretat, has de tenir en compte que cap mesura de seguretat és completament infal·lible. Si detectes alguna vulnerabilitat o sospites d’unús indegut de les teves dades personals, et convidem a informar-nos immediatament utilitzant les dades de contacte proporcionades al començament de la nostra política de privacitat.